יום חמישי, 23 באוגוסט 2012

טריולה, האיטלקייה המפתה של פתח תקווה



יש תקווה בפתח תקווה
! זו לא הפעם הראשונה שאנחנו מופתעים מעיר התקווה. אבל הפעם – הבנו שזו כבר מהפיכה של ממש. מסעדת טריולה האיטלקית שבקריית אריה, הותירה אותנו עם טעם של עוד, ועם רצון עז להכריז, שכולם ישמעו: סעו עוד 5 דקות, ותרוויחו בענק. אוכל משובח, אווירה כיפית וצעירה, שירות ללא דופי, וחיוך ענק מלא אהבה של השף בכל ביס. וכל זה – במחירים ממש שפויים, שישאירו לכם כסף לדלק לפעם הבאה...





שמחתי במיוחד להכיר את השף תמיר חכים, בחור כלבבי, חי אוכל, מאוהב באוכל, מלא יצירתיות ותשוקה לטעמים, מכין בעצמו את הפסטה טרייה , את הליקרים המעולים, טעמנו לימונצ'לו מעשה ידיו משלושה סוגים - וואו!, תמיר ערך לי סיור במטבח  שבמרכזו טבון אבן לוהט, בו אופים וצולים מנות רבות מהתפריט .




הוזמנו להכיר את המסעדה אחרי למעלה משנה שהיא קיימת ולאחר שהיא כבר הטביעה את חותמה היטב על קהל סועדים ובליינים נאמן מפתח תקווה והסביבה, ולא מעט אורחים שמגיעים מרחבי גוש דן המורחב. המסעדה פועלת בכל ימות השבוע, ומציעה לוח זמנים יומי קבוע שמתאים לקהל היעד – מ-12:00 עד 17:00 תפריט עסקי לקהל העצום של שוכני המשרדים והעסקים מהסביבה. בשעות הערב המוקדמות תפריט רגיל, שמיועד לכולם, עם דגש והתאמות מיוחדות למשפחות וילדים. ובערך משעה 22:00 – המקום הופך לבר צעיר ותוסס, עם תפריט שמלווה את היצע האלכוהול העשיר. המקום גם עומד לרשות קבוצות קטנות לעריכת אירועים פרטיים, בתיאום מראש.

אנחנו התארחנו בתפר שבין המשפחות לבליינים, ונהנינו מכל העולמות. בתחילה מהשקט והמוסיקה החרישית והנעימה, שאפשרה להתענג על האוכל המשובח תוך כדי שיחות נפש ועדכון רכילויות יומי. ואחר כך – ממוסיקה מצויינת וקצבית הרבה יותר , וחבורות צעירים בגילאי 24-40, שמילאו את המקום בחיוכים ובאנרגיה מחשמלת .

אבל בשורה התחתונה – מכיוון שטריולה היא בראש ובראשונה מסעדה, קבלו תיאור מצולם של המנות הנפלאות שדגמנו. בתיאבון!

נהנו מאוד מהארוחה שלנו. למרות שהתמחות המסעדה היא בבצקים, התעקשנו לטעום דווקא את האנטריקוט וההמבורגר. שמחנו לגלות, שכמו במסעדה איטלקית אמיתית, הבשר מקבל את הכבוד הראוי לו והיה טוב מאוד, התוספת של האנטי פסטי הצליחה להפתיע, האנטי פסטי כאן צלוי בטאבון גם הוא ,צלוי היטב, חרוך  טיפה- בדיוק במידה, מביא למקום נפלא את טעמי הירקות השונים . דגמנו גם את הקרפצ'יו בקר - היה טעים, למרות שקצת הלך לאיבוד בתיבול,

אבל! שימו לב- מלבד פיצות ופסטות שוודאי תזמינו במקום כמו טריולה, מנת הכרובית בטאבון היא חובה! מנה מענגת במיוחד, לא לוותר עליה!

במהלך הארוחה "התעופפו" סביבנו מגשי פיצות מגרות וריחניות וקערות פסטה מהבילות, ומראה פני הסועדים לא הותירו מקום לספק  שהם נהנים...

לסיכום: טריולה היא מהמקומות הנדירים הללו שמצליחים לשלב בהרמוניה מושלמת בין מסעדת שף , לבר אלכוהול עולץ ושמח. 
מלבד אוכל טוב ומחירים סבירים מאוד יש במקום לאורך השנה פעילויות מיוחדות ומפתיעות, תמיר השף סיפר לנו שבקרוב הוא מארח מספר שפים מובילים במטבח שלו, אנחנו מתכוונים להשתתף בחגיגה הזו!
אתם באים?


האתר של טריולה
שחם 14, פתח תקווה
טלפון: 057-9345515
039198444

--

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה