יום שני, 19 במאי 2014

מתכונים מעולים לשבועות - עם ממרחי האיכות של מוטישף

מה דעתכם על השילוב הבא: 
חומרי גלם משובחים באיכות גבוהה, בלי חומרי שימור, טעם, ריח או צבע... הכול מהטבע...
+ שף וותיק ומקצועי, שאחראי לשילובי הטעמים...
+ סביבת עבודה ייחודית, שמעניקה הזדמנות שווה ומכובדת לבעלי צרכים מיוחדים להשתלב בחברה...
+ הכול ארוז בצנצנות נאות ומוכן לשימוש קל וטעים...

+ אהבה...
 

חברו הכול יחדיו ותקבלו את הנוסחה השווה של מוטי שף - ממרחים ביתיים, מחומרים טריים בלבד ללא שום חומרי שימור במגוון טעמים, שמיוצרים במפעל הייחודי שלו בטירת הכרמל, על ידי צוות, שמשלב בעלי מוגבלויות ועשויים ממיטב חומרי הגלם, ללא כל תוספות מלאכותיות. 

הייתי, ראיתי, התרשמתי, התרגשתי וטעמתי. ואני, כחובבת ממרחים ביתיים, שלא מפסיקה להמציא רקיחות חדשות מדי פעם בעצמי, ממליצה לכם, קוראיי הנאמנים, מכל הלב - זה המוצר, שיעשיר את המטבח שלכם בקלות מפתיעה ויעניק לכל כל סלט, או ארוחה, טוויסט עשיר ומרגש.
 כן,כן...ממרחים זה לא רק עבור הסנדוויץ' ! הם בדיוק סוד הטעם המיוחד שאפשר להעניק לכל תבשיל ומאפה.


הנה סקירה וכמה דוגמאות, להמחשה:

 

השף מוטי רזון - ההוגה, היזם, הבעלים וכמובן השף של מוטישף
 




המפעל גדול מעט יותר ממטבח ביתי... יש בו בסה"כ 3 מכונות...
הראשונה היא אמבט לשטיפת העלים והירקות הטריים:
 

השנייה טוחנת את מרכיבי הממרחים:
 


כמובן שהשף מוסיף את התבלינים במו ידיו, ממש כמו בבית...
 


וזהו! הממרח המוכן והטרי נמזג לצנצנת:

 

נשאר רק להדביק מדקה ולשלוח אל הצרכנים:


לקראת שבועות נידב לנו  מוט סדרת מתכונים בשילוב הממרחים מבית 'מוטי שף',:


פרוסות חציל צרוב עם פסטו
חומרים ל 4 מנות:
1 חציל בינוני
מלח
שמן לטיגון
ממרח פסטו 'מוטי שף'
 

אופן ההכנה:

1. פורסים דק דק את החציל לאורכו
2. מסדרים על השיש ומפזרים מלח מעל
3. משאירים כחצי שעה
4. שוטפים את פרוסות החציל ומספיגים במגבת ליבוש
5. מטגנים בשמן חם להשחמה קלה
6. עורכים בצלחת הגשה
7. מברישים בממרח פסטו 'מוטי שף' ומגישים

קרפצ'יו סלק עם פסטו וגבינת עיזים
חומרים ל 4 מנות
1 סלק בינוני מבושל ופרוס דק
1 גליל גבינת עיזים
כף וחצי מיץ לימון טרי
כף ממרח פסטו 'מוטי שף'

אופן ההכנה:
 

מסדרים את פרוסות הסלק על צלחת הגשה
מערבבים בכלי את ממרח הפסטו ומיץ הלימון

בעזרת מברשת מברישים את פרוסות הסלקים עם הפסטו
מפזרים מעל פרוסות גבינת עיזים ומגישים
 

פסטה פנה עם עגבניות מיובשות
חומרים ל 6-8 מנות:
1 חבילה פסטה פנה (500 גרם)
סיר מים רותחים
כף מלח
כף שמן זית
שתי כפות ממרח עגבניות יבשות 'מוטי שף'

גבינת פרמז'ן מגוררת (לפי הטעם)
 

אופן ההכנה:
מבשלים את הפסטה בסיר המים הרותחים לפי הוראות היצרן
מעבירים למחבת להקפצה קלה עם ממרח עגבניות מיובשות 'מוטי שף'
מפזרים מעל פרמז'ן ומגישים


שעועית ירוקה מוקפצת בממרח שום חומרים ל- 6 מנות:
1 חבילה של שעועית ירוקה עדינה וקפואה
2 כפות ממרח שום 'מוטי שף'

אופן ההכנה:
חולטים את השעועית במשך חצי דקה ומסננים היטב.
מעבירים למחבת טפלון חמה, מוסיפים את ממרח השום, מקפיצים כחצי דקה ומגישים.



פסטה פרפרים עם ברוקולי וממרח לימון כבוש חומרים ל 4 מנות:
1 חבילה פסטה פרפרים (500 גרם)
2 גבעולי ברוקולי גדולים עם הפרחים
כף וחצי ממרח לימון כבוש 'מוטי שף'

אופן ההכנה:


מרתיחים מים עם מעט מלח
חולטים את הברוקולי ומצננים
מבשלים את הפסטה במים המומלחים ומסננים (על פי הוראות יצרן)
במחבת טפלון מקפיצים את הפסטה, הברוקולי וממרח הלימון הכבוש במשך כחצי דקה ומגישים.

סלמון ממולא ממרח ארטישוק חומרים ל 6 - 8 מנות:
7 עלי חסה יפים וגדולים
סיר עם מים רותחים
קערה עם מי קרח
14 פרוסות דקות של פילה סלמון
מלח ים ופלפל שחור גרוס
ממרח מעדן ארטישוק 'מוטי שף'
שמן זית

אופן ההכנה:
1. טובלים את עלי החסה אחד אחד 3 שניות במים רותחים
2. מעבירים מיד למי הקרח
3. חותכים את החלק הקשה של עלי החסה
4. ממליחים ומפלפלים את פרוסות הדג
5. מניחים פרוסת דג על קצה של עלה חסה
6. מניחים כפית ממרח ארטישוק על הדג
7. מניחים פרוסת דג נוספת על הממרח
8. עוטפים את הדג בחסה
9. מברישים את עלי החסה במעט שמן זית
10. צורבים במחבת פסים כדקה מכל צד
11. מגישים


לזניה גבינה וקרם חציל איטלקי
חומרים ל 4 מנות:
1 גביע 250 גרם גבינה לבנה 9%
2 כפות גדושות של קרם חציל איטלקי 'מוטי שף'
חבילת עלי לזניה
מצרכים לרוטב בשמל:
15 גרם חמאה
1 כף קמח
כוס חלב
קורט מלח
קורט פלפל לבן
אגוז מוסקט

אופן ההכנה:
ממיסים חמאה במחבת על אש נמוכה, מוסיפים את הקמח ובוחשים קלות עד שהקמח סופג את החמאה. מוסיפים את החלב בהדרגה ומביאים לרתיחה תוך בחישה.
מתבלים עם מלח, פלפל ועם אגוז מוסקט
מרתיחים עד להסמכה ומורידים מהאש.
מערבבים בקערה גבינה לבנה, קרם חצילים וחצי מרוטב הבשמל.
עורכים עלי לזניה בתבנית פיירקס מרובעת.
יוצקים מעל חצי מתערובת הגבינה, מניחים מעל שכבה נוספת של עלים, מוסיפים את יתרת תערובת הגבינה ומניחים שכבה עליונה של עלים.
יוצקים על שכבת העלים העליונה את יתרת רוטב הבשמל.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך 40 דקות ומגישים.





סדרת הממרחים מבית 'מוטי שף' מציעה 20 סוגים של ממרחים ומחולקת ל- 3 קטגוריות עיקריות: הסדרה המסורתית, הסדרה הביתית והסדרה הנועזת.

הסדרה המסורתית מציעה ממרחים בטעמים קלאסיים המשמרים תרבות ומסורת עממית, ביניהם: ממרח חזרת, ממרח עגבניות מיובשות, ממרח פסטו, ממרח זיתים שחורים, ממרח צ'ימיצ'ורי.

הסדרה הביתית מציעה ממרחים בטעמים כפריים, ביתיים, ביניהם: ממרח פלפלים פיקנטי, ממרח זיתים ירוקים, ממרח שום, ממרח זעתר, ממרח זיתים קלטה, ממרח פלפלים קלויים.

הסדרה הנועזת מציעה ממרחים בטעמים ייחודיים ומפתיעים, בין הטעמים: ממרח ארטישוק, ממרח כוסברה, ממרח צ'ילי קארי, ממרח לימון כבוש, ממרח פטרו(זיליה) – שום וקרם חצילים איטלקי.

ניתן להשתמש בממרחים לתיבול תבשילים, אפיה, הכנת רטבים, מרקים, וכמובן כממרח שיש לו נוכחות מלאה עשירה בטעמים. מתכונים רבים ניתן למצוא באתר הבית של 'מוטי שף'

http://www.mottichef.co.il

אם קיבלתם השראה וחשק לטעום ולבשל עם הממרחים אז תשמחו לדעת שלקראת חג השבועות הממרחים יימכרו במבצעים אטרקטיביים ברשתות השונות:

'שופרסל גרין' 2 ממרחים מהמגוון ב- 30.9 שקלים (מחיר מומלץ ליחידה החל מ – 21 שקלים)
רשת עדן טבע מרקט 2 ממרחים מהמגוון ב – 30 שקלים
המבצעים בתוקף עד ה 30.6.2014

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה