יום רביעי, 27 באוגוסט 2014

צ'ופ צ'ופ - בר של בשר מעושן בהוד השרון. המלצה טעימה ושווה במיוחד!


בערב קייצי אחד, בעודנו רעבים, הוזמנו להתרשם ממקום חדש יחסית, קרוב לבית - בר הבשר צ'ופ צ'ופ שבהוד השרון. לא היססנו לרגע! גם בשר וגם קל"ב זה שילוב שיוציא אותנו גם באמצע הלילה, במיוחד כשמדובר בבשר מעושן... מתים על עישון בשר ומכינים בעצמנו כעניין שבשגרה... אז למענכם, קוראינו חובבי הבשר, בין אם אתם "סתם" אוהבים בשר איכותי אבל במיוחד אם אתם אוכלים פליאו, כמונו - יש לכם אופציה טעימה להפליא, במחירים שווים לכל נפש ובלב השרון.



המיקום: סמטה קטנה ושקטה שיוצאת מדרך רמתיים ההומה שבמרכז הוד השרון.





המקום: בר קטן ואינטימי, עם וויטרינה עמוסה בבשרים מעושנים, פלנצ'ה מהבילה, דלפק ישיבה וכמה שולחנות נעימים על המדרכה.






הבעלים: מור בק. שף נמרץ וחובב בשר מושבע, שהחל את דרכו הקולינרית אצל יונתן רושפלד, התגלגל דרך עולם הקייטרינג ובתחילת 2014 פנה להגשים את החלום - מקדש אמיתי לאוהבי הבשר. 
האוכלאסאדו קשתית, חזה בקר, אנטריקוט אנגוס, סינטה, חזה הודו - הכל 100% בשר, טבעי ומשובח ללא חומרי שימור או תוספות לא רצויות (וכשר...).  מה שהופך אותו מושלם לחובבי בשר  איכותי וטבעי, לכל מי שמקפיד על תזונה טובה ולפלאוליתים שכמותנו.

מור בק מכין ומעשן במעשנה מקצועית את הנתחים, שהוא בוחר באופן אישי ומביא אותם לדרגה ממש מושלמת של עישון - לא שתלטני אבל מספיק נוכח, כדי להפוך את הבשר לחוויה מרגשת. את הנתחים הוא חותך לפרוסות דקיקות וצולה על הפלנצ'ה על פי מידת העשייה הנכונה.


את הבשר הפרוס והצלוי מערבבים עם בצל שגם הוא נצלה על הפלנצ'ה (אפשר לבקש להפריד) ומגישים בכמה אופנים: בתוך ג'בטות או פרנות טריות, או מונח מעל תפוחי אדמה או בטטות שנאפים בתנור בקליפתם, עד שהם מקבלים טעם וניחוח של מדורה (טעים בטרוף! וכמעט גונב את ההצגה מהבשרים...). לצד הבשר מוגשים 2-3 רטבים מעולים תוצרת בית, מיונז איכותי וירקות מוחמצים. 





לאוכלי לחם וגלוטן...הג'בטה נראית פשוט מעולה...(אנחנו כמובן התאפקנו )


את המנות שלנו קיבלנו על מצע מופלא של תפוח אדמה ובטטה, שעברו טיפול מדוייק שהביא אותן לשלמות מרקם וטעם , השילוב שלהן עם הבשר והרטבים היה נפלא,  טעמנו מכל סוגי הבשר והתמוגגנו


הרטבים המעולים גם הם תוצרת בית, סוף סוף נמצא צ'ימיצ'ורי שאהבנו!
השתייה: בירות קרות, משקאות קלים וגאוות המקום - יינות בוטיק ישראלים, שהם הבייבי הנוסף של מור, הבעלים, שרואה בקידום יינות אלו ממש שליחות.

המחירים: שווים לכל נפש. בצ'ופ צ'ופ אפשר לקבל מנות רגילות בג'בטה, פרנה או בצלחת, במחירים שנעים בין 28-69 שקלים, תלוי בסוג הבשר. יש גם משלוחים במחירים ממש משתלמים. ולמי שרוצה בשר נטו, מוכרים את הנתחים הצלויים בלי התוספות במשקל - בין 19-28 שקל ל-100 גרם. אפשר לקחת הביתה ולחגוג...

והטעם? וואו!!! כל מילה נוספת מיותרת...

דף הפייסבוק של צ'ופ צ'ופ


2 comments:

  1. יש אתר? אפשר לעשות משלוחים והזמנות?

    השבמחק
    תשובות
    1. הי עוז
      יש דף בפייסבוק:
      https://www.facebook.com/pages/%D7%A6%D7%95%D7%A4-%D7%A6%D7%95%D7%A4-Chop-chop/500271183369982?fref=ts
      וכן יש משלוחים, לא בטוחה איפה, באיזור השרון בטוח שכן, מעבר לזה תצלצל ותשאל

      מחק