יום שלישי, 25 באוקטובר 2016

"רק בשר" - גן עדן של בשרים למבינים - רואים, בוחרים וצולים. היה טעים.



מכירים את זה שאתם עומדים מול וויטרינת הבשר אצל הקצב ומדמיינים איך תצלו את הנתח ש"מחייך" אליכם?
אם עניתם 'כן', סימן שאתם קרניבורים אמיתיים ובדיוק בשבילכם, ביקרנו במסעדה שמממשת את החלום הזה - אתם בוחרים את הנתחים היישר מהוויטרינה של הקצב ותוך זמן קצר הם מגיעים לשולחן, בדיוק ברמת העשייה הנכונה עבורם (הצלייה על גריל גז ).


קוראים לה "רק בשר" וכשמה כן היא - היא מציעה (כמעט) רק בשר - עשרות נתחים משובחים, שמתומחרים לפי משקל (לרוב ביח' של 100 גרם), כשלצידם מגישים כברירת מחדל תפוחי אדמה אפויים. הנתחים מגיעים כשהם מונחים על גריל שולחני מחומם, כך שהם יישארו חמימים לאורך כל הארוחה. בתפריט מופיעות גם כמה מנות פתיחה וסלטים , אבל אנחנו בחרנו לגשת ישר לעניין וכמו כל אורח, הוזמנו לוויטרינה כדי לבחור את הנתחים שלנו. 
אבל לפני שנספר מה בחרנו, הנה כמה פרטים מעניינים על הקונספט הייחודי של רק בשר. ראשית ומעל הכול - הנתחים עצמם. ואם לדייק - 27 סוגי בשר, שנבחרים ומטופלים בקפידה עוד לפני הצלייה ומוצגים, כאמור, בוויטרינות גדולות לבחירת הלקוחות. מאחורי הוויטרינות מחכים הקצבים המקצועיים, שמספקים הסברים סבלניים על כל נתח ונתח, עונים לשאלות ועוזרים לבחור את ההרכב המתאים לכם. 
 
נושאי הדגל הם שני נתחים נדירים שנכנסו רק לאחרונה לתפריט - אנטריקוט קובה ביף וטומהוק. האנטריקוט קובה ביף הוא בקר יפני, שמלבד היותו גראס-פד, הוא מקבל עיסוייםמושקה בבירה ושומע מוזיקה קלאסית, לפני שהוא מגיע לצלחת. ממש כך... והתוצאה היא נתחי בשר איכותייםרכים ומשויישיםבטעם שונה ומיוחד (80 שקל ל-100 גרם). הטומהוק (סכין הציד האינדיאני) הוא נתח אנטריקוט על עצם ארוכה, שמקנה לו טעם משובח במיוחד בזמן הצלייה והוא מוצע במחיר "פיקס" ולא לפי משקל (עד קילו וחצי- 240 ₪ ומעל לקילו וחצי- 360 ₪).


חוץ מהמבחר המרשים והמפתה, שמחנו לגלות ש"רק בשר" מכוונת לספק מענה למי שמקיים אורח חיים פליאו וגם למי שרק נמנע מגלוטן. לחלק גדול מהמנות יש גרסאות מותאמות לפליאו או לנטול גלוטן ויש להן סימונים מיוחדים על גבי התפריט. לאנשי הפליאו גם מוצעת מנה נלווית של בטטות צלויות בשמן זית ושום (בתוספת של 5 ש"ח), במקום תפוחי האדמה הצלויים בשמן קנולה- ניסינו והן היו נהדרות.
בצ'ימיצ'ורי לצערנו גם יש שמן קנולה מה שהופך אותו לפחות מתאים לפליאו.


  יש גם קפה מועשר בשמנת וקינוח על בסיס שוקולד מריר 85% ושמנת מתוקה.
לאחר שתחקרנו ארוכות את הקצבים וקיבלנו המלצות, בחרנו לעצמנו כמה פרוסות פקאנייה יפהפיה, נתח קצבים אדמדם, שייטל נאה, נתח שקדי עגל וכמה צלעות טלה שמנמנות ועסיסיות.
עם הגעת הבשר קיבלנו גם המלצה מה לאכול קודם (את הפקאניה) ומה יכול קצת לחכות. גם בקשתנו להעביר את נתח הקצבים והשייטל עוד סיבוב קצר על הגריל נענתה בזריזות ובהבנה והם חזרו בדיוק במידת העשייה שהתאימה לנו.



 מחירי מנות הבשר שבחרנו (מימין המחיר לקילו)

לרשת "רק בשר" ארבעה סניפים ברחבי הארץשני סניפים בתל אביבסניף בחיפה וסניף בראשון לציון.



























אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה